27 Kasım 2013 Çarşamba

PALET TAŞIMA KONVEYÖR 'Ü

Aynı doğrultuda ilerleyen 2,3,4,.... sıra zincirlerin motor ve redüktör kullanılarak konveyörün zincirlerine monte edilen kulaklar ile üzerine uygun bir şekilde taşıyıcının bağlanması ile yapılan konveyör çeşidirir.
Taşınacak yük ağır olduğunda  ve malzemenin oturma yüzeyi özel şekil gerektirdiğinde veya taşınan ürün altına taşıma tavası yerleştirilemediğinde kullanılırlar. Yüksek ve düşük sıcaklıkta rahatlıkla çalışabilir. Çöp ayrıştırma ve çapak taşımada kullanılan konveyörler özelleşmiş tavalı tip konveyörlerdir. Ağır yüklerde veya malzemede zor şartlarda uzun yıllar çalışabilen konveyör çeşididir. Uzun sistemlerde ortam şartlarına göre özel otomatik yağlayıcılarımız mevcuttur. Artı maliyet getirmesine karşı bakım giderlerini düşürür ve ürünün ömrünü uzatır.
Palet konveyörler genellikle ağır montaj hatlarında,ağır yük taşınması gereken yerlerde kullanılır. Yükün ağırlığına göre taşıyıcı zincir 2-3-4-5 veya özel sıra olacak şekilde kullanılır. Konveyör genişlikleri 400mm ile 1800mm arası değişik ölçülerde üretilmektedir. Ağır tiplerde 1200 kg/m taşınabilmektedir.
AKRAS MAKİNA Konveyör olarak yapmış olduğumuz palet taşıma konveyörlerini alttaki resimlerde inceleyebilirsiniz.
www.akrasmakina.com
www.akraskonveyor.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder